Openingstijden en prijzen

Openingstijden Museum Weesp is van woensdag tot en met zondag geopend van 13.30 uur tot 17.00 uur. Groepen kunnen op alle dagen op afspraak een rondleiding krijgen. Indien de deur gesloten is, gelieve aan te bellen. Wij heten u graag welkom!

Het museum is ook open op 1e en 2e Paasdag, 1e en 2e Pinksterdag en Hemelvaartsdag.

Museum Weesp is gesloten op de volgende dagen:

• 1e Kerstdag (25 december);
  • Nieuwjaarsdag (1 januari).

Groepen

We ontvangen (op afspraak) graag groepen, die we op verzoek ook een rondleiding kunnen bieden. Desgewenst wordt de rondleiding op maat gemaakt; bescheiden catering (koffie/thee/lekkernij) is eveneens mogelijk. Zie hiervoor de pagina voor groepen en rondleidingen.

Voor bezichtigingen (groepen) op afspraak: neem a.u.b. even contact op.

Entreeprijzen (per 01/08/2014): Volwassenen (18+): € 5,- Senioren (65+): € 4,- Kinderen (6 tot 18 jaar): € 3,- Kinderen onder 6 jaar: gratis Museumjaarkaart*: gratis

Vriend van Museum Weesp*: gratis Vereniging Rembrandt*: gratis ICOM*: gratis

* op vertoon van pas

In Museum Weesp kan gepind worden maar uiteraard ook contant betaald worden.

Adres Nieuwstraat 41 1381 BB Weesp (0294) 491 245

Volg ons ook op Twitter (@museumweesp) en Facebook voor nieuwtjes, extra informatie en vragen.