Kinderfeestje

Graven en Gravinnen

Vier je verjaardag in stijl en kruip in de huid van een graaf of gravin

Dit is wel een héél chique kinderfeestje! Nodig je vrienden en vriendinnen uit voor een deftig kopje limonade in Museum Weesp. Daarna leer je alles over het kostbare porselein dat in ons museum te zien is. Je sluit de middag af met het maken van een je eigen 'porseleinen' kopje van witte klei. Dit alles gebeurt natuurlijk in de mooiste verkleedkleding.  We hebben een groot rek vol prachtige jurken, pakken en pruiken dus voor iedereen is er een mooie outfit beschikbaar.

Het programma

• 14.30 aankomst in Museum Weesp met een deftig kopje limonade en wat lekkers
  • 14.45 Schatten van porselein het museum bewonderen en daarna verkleden als graaf en gravin
  • 15.15 Zelf aan de slag met het maken van het allermooiste kopje van witte klei
  • 16.00 einde programma

Adviesleeftijd jarige: 6 t/m 10 jaar

Kosten per feestje

• € 5,- per kind (entree, limonade, wat lekkers en materiaal)
  • € 30,- per groep voor de begeleiding

Vooraf reserveren verplicht (via museumweesp@weesp.nl)

Graven en gravinnen kinderfeestje
Graven en gravinnen Graven en gravinnen kinderfeestje Kinderfeestje Graven en gravinnen

Voor openingstijden klik hier.

Volg ons ook Facebook (museuminweesp) en Instagram (museum_weesp), voor nieuwtjes, extra informatie en vragen.