Museum zoekt assistent grafisch vormgever en ICT'er

16/05/2018

Museum Weesp is een klein, maar snel groeiend museum in het centrum van het pittoreske Weesp. Met een team van 50 vrijwilligers en twee betaalde krachten, vertellen wij het verhaal van de stad en haar inwoners.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een assistent grafisch vormgever en een ervaren ICT'er. Lijkt het je leuk om in een gezellige en culturele vrijwilligersorganisatie te werken en draag je Weesp en het museum een warm hart toe? Reageer dan op één van deze vacatures.

Assistent grafisch vormgever

Is grafisch ontwerp je grote passie? Vind je het leuk om creatief werk te verrichten in een groeiende organisatie?
En ben je op zoek naar bevredigend vrijwilligerswerk in de culturele sector? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bij Museum Weesp zijn wij op zoek naar een assistent grafisch vormgever die ons team kan ondersteunen.
Tot de werkzaamheden behoren het ontwerpen van posters, flyers en tentoonstellingsteksten.
Dit doe je samen met een klein en hecht team van andere vrijwilligers en onder leiding van een ervaren tentoonstellingsontwerper..

We gaan er van uit dat je vertrouwd bent met Photoshop, Illustrator en Indesign.

Interesse? Stuur een mail naar amerkx@weesp.nl met je CV en een korte motivatie.
Hier kunt u ook met uw vragen terecht.

Ervaren ICT'er

Zijn computers uw grote passie? En bent u altijd op zoek naar de nieuwste technologische
ontwikkelingen?Lijkt het u daarnaast leuk om een bijdrage te leveren aan een groeiende
culturele organisatie? Dan is deze vacature bij Museum Weesp iets voor u!

Bij Museum Weesp zijn wij op zoek naar ICT’er die ons team komt versterken

Tot de werkzaamheden behoren:

-       Onderhoud aan hardware en software van de apparatuur (oa Windows laptops, Raspberry micro, tablets, data loggers etc);

-       Maken van presentaties voor het museum op basis van foto’s, filmpjes voor gebruik op PC’s, Raspberry en/of tablets;

-       Gebruik van dataloggers voor klimaat registratie in het museum;

-       Assistentie bij presentaties (lezingen of vertoning van filmmateriaal en aansluiten van PC op externe beeldschermen en audio);

Ervaring met standaard Windows applicaties maar ook multi media software is een vereiste.

Interesse? Stuur dan een mail naar amerkx@weesp.nl met uw CV en een korte motivatie.
Hier kunt u ook met uw vragen terecht.

kerststal.jpg