Erfgoedfestival Groen in Gooi en Vecht

19/04/2018

In het voorjaar start het eerste Erfgoedfestival in Gooi & Vecht, met als thema: Groen in Gooi & Vecht.

Erfgoedfestival Groen in Gooi & Vecht laat het publiek op een laagdrempelige manier kennismaken met Gooise groenverhalen via tentoonstellingen, wandel- en fietsroutes en lezingen. Door de hele regio worden activiteiten georganiseerd. Singer Laren, het Huizer Museum, Kasteel Loenersloot, Museum Weesp, het Muiderslot, Pampus, het Gooise Natuurreservaat en heel veel andere organisaties doen mee.

Goed kijken: een kunst op zich!
Museum Weesp doet mee aan het festival met een bijzondere kijkroute. Deze route voert u langs de handgeschilderde bloemmotieven op het Weesper porselein. Goed kijken is een kunst op zich en met deze tentoonstelling leren we u de details op ons 'witte goud' nog meer te waarderen!

Praktische informatie
Het Erfgoedfestival Groen in Gooi & Vecht is gedurende de hele zomer te bezoeken. Met allerlei activiteiten voor jong en oud, is er altijd wel iets te beleven. Houd deze site in de gaten voor de actuele agenda.

kerststal.jpg