Stadswandelingen

Weesp, een leuke belevenis voor liefhebbers van water, stadse allure en gemoedelijke gezelligheid. Wandel door het historisch centrum met oude straatjes, monumenten en gezellige winkels.

Beluister o.a. de verhalen over de bier- en jeneverindustrie, het Weesper porselein en de chocolade van “van Houten”.

Kortom in ruim een uur tijd bent u op de hoogte van het heden en verleden van Weesp.

Daarna bent u van harte welkom in ons Museum gevestigd in het monumentale Stadhuis van Weesp.

Duur en tarief

Een stadswandeling duurt ongeveer een uur.
De kosten, tijdens openingstijden museum, bedragen € 30,= per gids + €5,= per persoon en eventueel entree Museum. (Museumjaarkaart gratis)
Een groep bestaat uit maximaal 20 personen.

Talen

Nederlands en Engels

Reserveren

U kunt uw stadswandeling reserveren via museumweesp@weesp.nl . Wij verzoeken u uw aanvraag uiterlijk 2 weken voorafgaand aan uw bezoek te voldoen. De stadswandelingen worden vastgelegd op basis van beschikbaarheid van rondleider(s)

Voor openingstijden klik hier.

Volg ons ook op Twitter (@museumweesp), Facebook (museuminweesp) en Instagram (museum_weesp), voor nieuwtjes, extra informatie en vragen.