Rondleidingen en arrangementen

Rondleidingen

Museum Weesp bevindt zich in het prachtige monumentale stadhuis van Weesp, waar veel te zien en veel over te vertellen is.

We ontvangen (op afspraak) graag groepen, die we op verzoek ook een rondleiding kunnen bieden. Desgewenst wordt de rondleiding op maat gemaakt; bescheiden catering (koffie/thee/lekkernij) is eveneens mogelijk. Een gids geeft een rondleiding, maar kan desgewenst ook op basis van vraag en antwoord in gesprek gaan met de groep. En groep bestaat uit maximaal vijftien personen; bij een groter gezelschap worden er meerdere groepen gevormd met ieder een eigen gids. Een rondleiding duurt ongeveer een uur.

De rondleidingen worden vastgelegd op basis van beschikbaarheid van rondleider(s) en Raadzaal/Burgerzaal (in verband met vergaderingen en huwelijken).

Rondleiding aanvragen

De aanvraag dient minimaal één maand voorafgaand aan de gewenste datum bij ons binnen te zijn. Stuur hiervoor een e-mail naar MuseumWeesp@weesp.nl .Tijdens de openingstijden van het museum kunt u ook bellen voor meer informatie of op maat gemaakte rondleidingen, telefoonnummer (0294) 491 245.

Kosten: De kosten bedragen per groep vanaf € 50,00 plus € 4,50 per persoon (Museumkaart geldig).

Activiteiten van deze maand

Alle activiteiten starten om 14:00. Voor sommige activiteiten vragen wij een kleine toeslag van €2,00.

Zondag 15 oktober 14.00 uur

Ontdek het museum

Aan de slag aan met de archeoloog

6 t/m12 jaar .Toeslag €2

Zondag 15 oktober 14.00 uur

Lezing: Hollands porselein’. Hoe kwam het porselein van China naar Holland?

Toeslag €2

Zaterdag 21 oktober 14.00 uur

Porselein Schilderen

Demonstratie porselein schilderen én ook zelf aan de slag gaan Toeslag €2