Vrijdag 30 maart: Het grote Paasei

De Burgemeester heeft een prachtig paasei. Met Pasen haalt hij dit grote, mooie ei uit zijn kluis. Dit jaar is er alleen iets mis gegaan.. hij kan het ei nergens meer vinden! Help jij de burgemeester dit kostbare voorwerp weer terug te vinden? Zoek door het hele Stadhuis en leer meteen alle geheimen kennen van dit bijzondere gebouw. Je gaat trouwens niet alleen eieren zoeken, maar ook beschilderen. Een leuke activiteit dus als je van speuren en verven houdt.

Deze activiteit start om 14:00 in Museum Weesp.
Op deze activiteit geldt een toeslag van € 2,00 op de entreeprijs.
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

20170614_115351.jpg

Een uniek kinderfeestje? Vier je verjaardag in Museum Weesp!

20160702_153755.jpg

In Museum Weesp zorgen wij er voor dat je een onvergetelijke verjaardag hebt. Zo kun je je verkleden als een graaf of gravin, boeven zoeken in de spannende kerkers of aan de slag met de lekkerste chocola. Dit alles natuurlijk onder het genot van een groot glas limonade en een heleboel lekkere traktaties. Kijk hier voor alle mogelijkheden.