Zondag 28 januari: Salon Tableau Vivant

De Salon brengt een bezoek aan Museum Weesp!

De Salon is een gelegenheidsgezelschap dat in wisselende samenstelling het leven der gegoede burgerij in de late 18e eeuw toont. De Salon presenteert zich o.a.. door het neerzetten van scenes, het met de leden reproduceren van schilderijen en modeplaten en interactie met geïnteresseerden. Dit alles met gebruikmaking van kostuumreplica's en tijd eigen rekwisieten.

Op 28 januari bezoekt de Salon ons museum. Hier zullen zij scènes uit de 18e eeuw reproduceren in de prachtige burgerzaal van het stadhuis. Benieuwd hoe het leven er uit zag in de tijd dat het stadhuis werd gebouwd? Kom dan vooral een kijkje nemen!

Praktische informatie
De Salon Tableau Vivant is te zien op zondag 28 januari gedurende de openingstijden van Museum Weesp. Voor deze tentoonstelling is geldt geen extra toeslag op uw entreebewijs.Salon Tableau Vivant.png